Tuoteryhmät

Aukioloajat/Yhteystiedot

Avoinna:
Ma-pe klo 9.00-17.30.
Lauantaisin klo 11-15.

POTRETTIPAJA
Rautatienkatu 25 A Rautatieasema Asematunneli 33100 Tampere

potrettipaja(ät)saunalahti.fi
p. 045-235 9490
Y-tunnus 2243836-1

Tarjoustuotteita

WALTHER CEREMONY Memo 200 hääalbumi kuvataskuilla ALE-35%Juhla-aiheisella kansikuvalla varustettu hääalbumi kuvataskullisena TARJOUSHINTAAN!Lue lisää »

käyntejä kotisivuilla

Käyntejä kotisivuilla:1232387 kpl
« Takaisin

VALITSE KARTONKILEHTISET ALBUMITKaikissa Potrettipajassa myytävissä perinteisissä kartonkilehtisissä albumeissa on hapottomat kartonkilehdet ja silkkivälilehdet. Poikkeuksena spiralsidotut albumit, joissa ei ole silkkivälilehteä. Kun etsit sopivaa albumia niin klikkaa tuotekuvaa. Näin saat kuvan suuremmaksi.

Huom! Kun tilaat esim. 500 kuvan albumin, niin kiinnitykseen yksi 500 kpl tarrapalapaketti ei riitä. Tarrapaloja menee 4 kpl/kuva (yksi joka kulmaan). Kiinnitysvälineet löydät linkistä  https://www.potrettipaja.fi/tuotteet.html?id=15/ 

Huom! Sidontateknisistä syistä viimeisellä aukeamalla ei ole silkkivälilehteä. Sivun koko on pystysuunnassa n. 1 cm ja vaakasuunnassa keskimäärin 1,5 cm pienempi kuin kansion koko. Tuotekuvauksissa käytämme valmistajan ilmoittamaa "kansion kokoa". 

Koko ilmoitetaan tuotekuvauksessa leveys x korkeus.

Albumiin mahtuvat kuvamäärät ilmoitetaan esim. max. 500 kuvaa (10x15 cm). Kuvamäärä on valmistajan ilmoittama suurin kuvamäärä mitä kansioon mahtuu.

Esim. kun kansion koko on n. 28x33 cm, niin albumin yhdelle sivulle mahtuu enintään 5 kuvaa jos kuvista 3 kpl on vaakakuvia ja 2 kpl pystykuvia. Ota siis huomioon, että jos sinulla on 500 kuvaa, niin ne eivät välttämättä kaikki mahdu max. 500 kuvan albumiin. Huom! Albumeihin joiden sivut ovat yli 30x30 cm saat mahtumaan max. kuusi vaaka- tai pystykuvaa joka sivulle.

Albumin sivuille mahtuvien kuvien määrä ilmoitetaan mallin mukaisten kuvien avulla

Kaikkiin kuva-aukollisiin albumeihin saat veloituksetta digitiedostosta Premium-tasoisen kuvan mittojen mukaan tehtynä aukkoon sopivaksi. Verkkokauppatilauksissa kirjoita tilauksen lisätietoihin "Aukkokuva tulossa". Lähetä kuva tilauksen jälkeen mielellään samana päivänä.

Huomioi kuvan muoto aukkoon sopivaksi (neliö tai suorakaide, vaaka- tai pystykuva). Pienten kuvien tiedostokoko minimi 500 kt. Isompien (9x13 cm) 1,00 Mb (1000 kt). Lähetä kuva osoitteeseen potrettipaja@saunalahti.fi

Perusalbumit ovat suhteessa edullisempia koska niitä tuodaan maahan kerralla suuria eriä. Erikoisalbumeja valmistetaan ja tuodaan maahan pienemmissä erissä, jolloin tuotanto- ja rahtikulut/albumi ovat suuremmat. 

Sivu-1-28x32-1.jpgSivu-1-28x32-2.jpgKartonkilehtisen albumin edut:

1) Voit laittaa erikokoisia kuvia kansioihin ja näin saat albumistasi yksilöllisen.

Vinkki: Tee aina joka aukeamasta erilainen verrattuna seuraavaan. Näin saat mukavammin katseltavan albumin. Kuva voi olla myös neliönmuotoinen tai pyöreä jolloin voit rajata kuvaan vain oleellisen ja saat mahtumaan albumiisi enemmän kuvia. Rajaamiseen voit käyttää viivotinta ja saksia ja pyöreän kuvan saat aikaiseksi esim. juomalasin avulla. Aloitussivulle voit teettää vaikkapa suurennoksen. Kartonkilehtisiin albumeihin voit laittaa myös lehtileikkeitä, pääsy-, lento- ja junalippuja ja vaikkapa ravintolalaskun elävöittämään albumin tarinaa.

Tilaa samalla toimitusmaksulla kuvien kiinnitysvälineet. Edulliset liimat, tarrapalat ja kuvakulmat löydät linkistä.

http://www.potrettipaja.fi/tuotteet.html?id=15/

2) Kartonkilehtisissä albumeissa kuvasi säilyvät vuosikymmeniä.

Hapottomat materiaalit ovat kuvaystävällisiä ja silkkivälilehdet suojaavat kuvia mekaanisilta kosketuksilta.

3) Tyylikäs, hyvin tehty albumi on kaunis katsella. Laita elämäsi tärkeimmät kuvat aina kartonkilehtisiin albumeihin.

4) Mikäli et löydä sopivaa albumia valikoimistamme, niin voit etsiä sitä maahantuojan sivustoilta. Jos löydät mieleisesi, niin ilmoitamme sinulle viipymättä hinnan, saatavuuden ja toimitusajan (normaalisti 1-3 viikkoa).

Päämaahantuojat löydät seuraavista linkeistä:

Foka Oy:   Henzo ja Goldbuch 

http://www.foka.fi/store/tuoteryhma/albumit/Valokuva_albumit/1

Ed-Mark Oy: Walther

http://www.ed-mark.fi/

Valikoimiimme kuulumattomista albumitilauksista pyydämme ennakkomaksun. Näissä tilauksissa toimituksen jälkeen ei ole palautusoikeutta. Katso ehdot "toimitusehdoista" yläpalkista.

Osa malleista on saatavilla vain laatikoittain värivalikoimana, varsinkin kuvataskulliset perusalbumit. 

W_Dreamtime_vaaleansinin_aukeama.JPG 

Varastossa