Yhteystiedot /Aukioloajat

POTRETTIPAJA
Rautatienkatu 25 A Rautatieasema Asematunneli 33100 Tampere

potrettipaja(ät)saunalahti.fi
p. 045-235 9490
Y-tunnus 2243836-1

PALVELEMME:
maanantaisin klo 9-18,
ti-pe klo 9.30-17.30.
Viikonloppuisin huilaamme.

Uusimmat tuotteet

SPIRAL-ALBUMI 26x24 cm, 50 s. max. 100 kuvaa. SININEN AVATTU KANSIO ALE-22%TUOTEKUVAUSTA VARTEN TEHDASMUOVEISTAAN AVATTU ALBUMI ALE -22 %. Albumi on pakattuLue lisää »
SPIRAL-ALBUMI 26x24 cm, 50 s. max. 100 kuvaa. VIININPUNAINEN AVATTU KANSIO ALE-22%TUOTEKUVAUSTA VARTEN TEHDASMUOVEISTAAN AVATTU ALBUMI ALE -22 %. Albumi on pakattuLue lisää »
WALTRER FUN SPIRAL (mustat lehdet) 30x30 cm, 50 s. Max. 200 kuvaa LILAWalther Fun spiral SA-110-Y. Mustat kartonkilehdet ja tyylikkäät kangaspäälliset kannetLue lisää »
WALTHER TEIPPIKONE SPLIT RUNNER 162 kuvan kiinnitykseen (650 tarrapalaa)TILAA SAMALLA EDULLISET KIINNITYSVÄLINEET. Kaikki kuvatarrat ja -kulmat ovat happovapaitaLue lisää »

PASSIKUVAT 15,00 € HETI MUKAAN AIKAA VARAAMATTA

rautatieasemalta asematunnelista matkasi varrelta.

ILMAINEN PARKKIPAIKKA KESKUSTASSA!

Puolen tunnin ilmainen parkkipaikka Noutoparkissa 40 m päässä Potrettipajasta noutoparkki.jpgTampereen keskustassa rautatieaseman kupeessa.

Kuvaa klikkaamalla saat ajo-ohjeet ja näet kartan Potrettipajan sijainnista.  > > > >

Opiskelijakortilla kaikki lisäpalvelut ALE - 50 %. Lisätiedot linkistä "OPISKELIJA-ALENNUKSET".  

PASSIKUVAT HETI VAUVASTA VAARIIN. passi_vari.jpg

Saat passi- ja henkilökorttikuvauksen yksilöllisesti kuvattuna aikaa varaamatta heti mukaan. Kymmenien tuhansien kuvausten kokemuksella voit olla varma, että viranomainen hyväksyy kuvasi.

SÄHKÖINEN TAI TULOSTETTU PASSIKUVAUS 15,00 €

Sähköinen passikuvaus on voimassa 6 kuukautta kuvauspäivästä. Meiltä saat poliisi_fin.gifkuvatunnuksen passia ja henkilökorttia varten heti. Ohjeet passin hakemiseen löydät klikkaamalla linkkiä http://www.poliisi.fi/passi 

LISÄTIEDOT PASSIKUVAUKSESTA LÖYDÄT LINKEISTÄ:

KUVAT PASSIIN TAI HENKILÖKORTTIIN:

VAUVA- ja LAPSIPASSIKUVAT:

KUVAT AJOKORTTIIN:

KUVAT VIISUMEIHIN:

PASSIKUVATAKUU:

HENKILÖ- ja VALTTI-KORTTIKUVAUS:

HENKILÖKUVAUS EDULLISESTI PASSIKUVAN YHTEYDESSÄ alkaen. + 10,00 €. 

Lisätiedot henkilökuvauksesta löydät linkistä http://www.potrettipaja.fi/11  

Sähköinen passikuvaus on voimassa 6 kuukautta kuvauspäivästä.

Tule meille ensin sähköiseen passikuvaukseen, niin voit tehdä lupahakemuksesi netinvauvapassikuva_new2.jpg kautta. Netin kautta tilattuna, tai ennakkotäytetty hakemus maksaa 4,00 € vähemmän kuin kokonaan lupatoimistossa tehty hakemus. 

Voit täyttää hakemuksesi ennakkoon lupapalvelussa ja maksaa sen vaikka menisitkin varatulla ajalla, tai jonottamalla lupatoimistoon.

Jos et halua tehdä sähköistä passikuvahakemusta itse, niin voit silti viedä poliisille meiltä saadun sähköisen kuvatunnuksen suoraan tiskille. Mikäli sinulla ei ole muuta tarvetta perinteiselle paperikuvalle, niin sähköinen passikuvaus on aina parempi vaihtoehto. Kuva tule passiin laadukkaampana ja tiskillä asiointi nopeutuu.

logo_poliisi_fi.gifKLIKKAA POLIISILOGOA niin löydät lisätietoa hakemuksesta.

Sähköisen passikuvauksen yhteydessä saat 5,00 € lisähinnalla myös perinteisen tulostetun kuvasarjan vaikkapa ajokorttia tai viisumia varten.

-----------------------

TULOSTETUT KUVAT 15,00 €:

Passiin, ajokorttiin, henkilökorttiin, eri maiden viisumikuvaksi tai opiskelijakorttiin. Kaikki kuvakoot samaan hintaan.

Toistaiseksi passin tai henkilökorttiin käy myös perinteinen tulostettu passikuva, mutta tulostettu passikuva vaatii aina poliisilaitoksella käynnin.

HuomDIGITAALISET VIISUMIKUVAUKSET (esim. USA-viisumi) hinta 20,00 €. Kuva lähetetään tällöin oikeassa muodossa asiakkaan sähköpostiin.

Takuulla hyvät passikuvat: Klikkaa  PASSIKUVATAKUU.

passi_uusi_pieni.jpgVALITSE ILMEESI:

POTRETTIPAJASSA OTAMME AINA PASSIKUVA-ASIAKKAISTAMME VÄHINTÄÄN KOLME KUVAA JOISTA VOIT ITSE VALITA MIELEISESI.

HUOM!! LIIKKEESEEN ON HELPPO TULLA PYÖRÄTUOLILLA JA LASTENRATTAILLA LEVEÄSTÄ OVIAUKOSTA ILMAN KYNNYKSIÄ JA RAPPUSIA. 


passikuvatunnus_paja.jpg