« Takaisin

KORONAINFOA

Hyvät asiakkaamme.

Ajattelemme erityisen lämpimästi kaikkia, joita koronavirus koskettaa suoraan, heidän omaisiaan ja riskiryhmiin kuuluvia.

Myymälämme pysyy auki, ja teemme parhaamme, jotta tuntisit olosi mahdollisimman turvalliseksi. 

Kehotamme kaikkia pesemään kätensä usein ja pitämään sopivaa etäisyyttä muihin ihmisiin.

Verkkokauppatilauksia pakatessamne puhdistamme kädemme ja tuotteet  käsidesillä. Tuotteet on pakattu pakkausmuoveihin. Kun purat tilauksen meiltä tai muista verkkokauppoista tulleet tilaukset, niin varmuuden vuoksi pese kätesi ennet käyttöönottoa. 

Maksutapahtumassa toivomme, että käytät korttimaksua ja siinä lähimaksua. Jos se ei ole mahdollista, niin puhdistamme aina käytön jälkeen maksupäätteen näppäimet käsidesillä (tätä harva myymälä tekee). Näppäilemme summan maksupäätteelle kosketuskynällä joten sorminäppäily ei tässäkään tapauksessa tule. Lisäksi iso pullo käsidesiä on maksupäätteen vieressä. 

Kuvakioskitilauksissa voit käyttää desinfioitu kosketuskynä jolloin sinun ei tarvitse koskea sormella näyttöön. Toivomme kuitenkin, että tuot kuvatilauksesi muistitikulla valmiina kansiona jolloin tilauskin käy nopeammin, tai lähetät tilauksen ennakkoon WeTranferin kautta (tilausohje  yläpalkista "Digikuvat paperikuviksi"). Sanomattakin on selvää, että henkilökunta pitää huolta käsihygeniasta jotta voimme palvella sinua terveenä ja pitää sinut ja läheisesi hyvässä kunnossa.

Kun pidämme kaikki huolta toisistamme niin selviämme tästä koettelemuksesta.

Jos sinulla on eristyksen takia tekemisen puutetta, niin klikkaamalla kuvaa löydät muutaman vinkin.

Mita_tanaan_tehtaisiin.jpg

 

Varastossa